Guider


Det är inte alltid lätt att köpa sexleksaker. Vare sig det är din första sexleksak eller om du ska uppgradera dig. Dessa guider om sexleksaker för både honom, henne, par, , sexiga kläder med mera, ska hjälpa dig att hitta just det som du är ute efter. Vi vet att det finns en mängd olika produkter för en mängd olika saker. Vi vill helt enkelt göra det lite lättare för dig att göra ditt nya köp. Varje kategori du ser nedan innehåller olika guider som kommer upp när du klickar dig fram. Dessa guider är till för dig som vill veta mer innan du ska köpa din första sexleksak. Det är även för dig som redan har sexleksaker och kanske är ute efter något mer avancerat
Vare sig du är ute efter något för din egen njutning eller för en relation så har vi garanterat något läsbart för dig.

Om du fortfarande är osäker på vad du skall köpa så rekommenderar vi dig att ta kontakt med vår kundservice på kundservice@lovetales.se


SEXLEKSAKER

Är du nybörjare inom sexleksaker och har lite svårt att veta exakt vad du är ute efter? Eller är du bara ute efter lite bra tips och råd kring sexleksaker, alternativt kanske letar efter nästa nya äventyr i sexlivet?
Dessa guider kommer att hjälpa dig oavsett vad du är ute efter. Våra experter har samlat in sina bästa råd, tips och rekommendationer för att hjälpa just dig i en djungel av sexleksaker.

- KLICKA HÄR


BONDAGE

Hur långt sträcker sig din fantasi? Dessa guider kommer hjälpa dig att ta reda på vad som passar just dig eller till er som par. Våra alldeles egna experter vill genom dessa guider ge dig råd och tips allt inom bondage, här finns något oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom bondage.

- KLICKA HÄR


GLIDMEDEL & BÄTTRE SEX

Lovetales.se säljer ett brett sortiment av olika produkter för både män och kvinnor som kan ge dig en extra boost i sängkammaren. Våra guider hjälper dig att välja rätt produkter för dig. Som till exempel att välja vilket glidmedel man ska köpa, det är inte alltid ett så lätt val, som det kanske kan tyckas vara. Glidmedel är väl glidmedel, inte mer med det… eller? Det finns några faktorer som du bör tänka på. Vi ska hjälpa dig att reda ut vilket glidmedel som passar ditt behov allra bäst.

- KLICKA HÄR